Kerstbomen op milieuvriendelijke wijze de deur uit

Vandaag is het Drie Koningen, een feestdag die traditioneel inhoudt dat de kerstboom de deur uit gaat. Soms gaat dit niet even milieuvriendelijk, en om hier wat aan te doen organiseerde Henry Stolk met zijn bedrijf een actie waarbij elke kerstboom milieuvriendelijk wordt verwerkt. En in ruil daarvoor krijgen mensen ook nog eens een kamerplant terug

“Het is toch een levend iets, als je dat nog op een nuttige manier kan verwerken, en er iets voor terug kan geven, is dat alleen maar mooi.”, aldus Henry Stolk van Fleur.nl, die de actie op touw heeft gezet.

En de klanten, die zijn er over te spreken: “Ik ben helemaal van de plantjes, dus als ik op deze manier de boom op een goede manier kwijt kan raken, en tegelijkertijd een prachtige plant er voor terug krijg, is dat helemaal mooi!”, aldus Michou.

De planten zijn overigens verser dan vers, want die worden in de kassen van Pijnacker verbouwd, en hoogstpersoonlijk door Henry en zijn mannen opgehaald om vervolgens ingeruild te worden voor een kerstboom.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat