Kerstprogramma’s op OPEN Rotterdam

Het einde van het jaar nadert, maar eerst gaan we nog naar de gezellige kerstdagen. OPEN Rotterdam zendt tijdens deze dagen speciale en hartverwarmende kerstprogramma’s uit.

Op kerstavond (maandag 24 december) zenden we in plaats van de reguliere 010nu, het kerstconcert van de Cantorij. Dit jaarlijks concert biedt een sfeervol en afwisselend muzikaal programma. Het repertoire bestaat uit kerkmuziek, maar alle muzikale stijlen worden beoefend. 

Terwijl al het lekkers op tafel staat, kun je op eerste kerstdag (dinsdag 25 december) kijken naar de 010nu kerstspecial, met onze kerstreportages van deze weken. Daarnaast hebben we De Kerstvleugel, verschillende kerstclips én de persoonlijke kersttoespraak van Neerlands ambassadrice van Rotterdam: Marja van Katendrecht. Wat zou ze te vertellen hebben? Bekijk hieronder de promo:

Ook op tweede kerstdag (woensdag 26 december) is er geen reguliere 010nu. In plaats daarvan kun je een uur lang kijken en luisteren naar een speciale aflevering van Gospel Raakt & Verbindt, met onder andere Leo Davelaar.

Dus ook tijdens het kerstdiner hoef je ons niet te missen en kun je genieten van mooie reportages, warme verhalen en prachtige kerstmuziek.
Prettige feestdagen!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat