Kevin en Noerio Gaan Terug

Kevin & Noerio Gaan Terug is een muzikaal tv-programma waarin Kevin en Noerio op ontdekkingstocht gaan door de muziekgeschiedenis van Rotterdam. Ze dagen verschillende  Rotterdamse artiesten uit om een akoestische versie van hun nummers te laten horen. Daarnaast kijken ze wat de naar de invloed van de Rotterdamse uitgaans scène op de muziek scène van de stad.

Op het internet duiken er dagelijks talloze covers van bekende liedjes op. In Kevin en Noerio Gaan Terug dagen de heren elke aflevering een Rotterdamse artiest uit om een akoestische versie te vertolken van hun eigen nummer. Met alleen een gitaar en een piano gaan zei terug naar de basis van hoe een nummer zich ontwikkeld voordat het wordt opgenomen in de studio.

Maar hoe zit het eigenlijk met de Rotterdamse muziekgeschiedenis, de basis van ons nachtleven en hoe dat is ontstaan? Elke aflevering bezoeken de heren een legendarische locatie of bespreken ze met Rotterdammers hoe zij terugkijken naar een avondje stappen. In een gesprek met de legendarische Ted Langebach komen we achter het ontstaan van het nachtleven en met een bezoek aan een supermarkt aan de Kruiskade worden wij herinnerd aan de legacy die Rotterdam zo groot heeft gemaakt als dat het nu is.

Vijf artiesten vertellen ons hoe het voor hun allemaal begon. Ook geven ze een kijk in hun leven en laten ze zien hoe zij de artiest zijn geworden die ze vandaag de dag zijn.

Aflevering 5 
In deze aflevering leren ze Raw Roets nog beter kennen en coveren ze een track die iedereen moet kennen.

 
Aflevering 4
In deze aflevering spelen ze met zanger en musical-ster Omri Tindal; bekend van TVOH, Dreamgirls & The Passion 2017. Je hoort een van zijn eigen liedjes in een verrassende live versie!

Aflevering 3
In deze aflevering maken ze muziek met de multi getalenteerd chocoladepasta-celebrity Le Seton. Je hoort een van zijn hits in een verrassende live versie!

Aflevering 2
In deze aflevering maken Kevin en Noerio muziek met de winnaar van de Grote Prijs van Rotterdam 2017; JR de Regelneger. Je hoort een van zijn nieuwste tracks in een verrassende live versie!

Aflevering 1
In aflevering 1 begeleiden ze rapper Zack Ink op slechts een gitaar en piano. Je hoort een van Zack’s nieuwste tracks in een verrassend cover-jasje zoals je hem nog nooit gehoord hebt.

 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat