Rotterdamse rapper Kevin kondigt zijn grootste show ooit aan in Ahoy

Kevin kondigt een bijzonder evenement aan. In mei staat de Rotterdamse rapper in Ahoy. Afgelopen jaar was een succesvol jaar met zijn album ‘Grote Versnelling’ waar hij wederom een nummer één positie bemachtigde in de album charts. Zijn aankomende show in Ahoy is het grootste concert tot nu toe van Kevin.

Kevin ook wel bekend als Slowflow of Slowflowanimal, maakte echt naam met zijn eerste solosingle ‘Op de Block’ samen met Emms, bekend van de Rotterdamse formatie Broederliefde. Sindsdien heeft hij vier succesvolle albums uitgebracht en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene.

De show doet hij samen met zijn band The Animals. Afgelopen najaar trad Kevin ook al op in diverse poppodia tijdens zijn clubtour ter ere van zijn laatste album ‘Grote Versnelling’. Ook was hij de grote winnaar tijdens de achtste editie van de FunX Music Awards. Hij viel vier keer in de prijzen, onder andere voor de categorie Artiest van het jaar.

Metropolis Festival 2021
In de zomer van 2021 trad Kevin live op tijdens het Metropolis Festival 2021. Wij deden een live uitzending van de avond. Bekijk hier een fragment terug van zijn concert.

Zijn concert ‘Kev’ vindt op zaterdag 21 mei plaats en aankomende woensdag gaan de kaarten in de verkoop.