Kickboksen en flamenco; deze week in 010nu

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk onze meest opmerkelijke verhalen nu terug.

Bulent Yildiz heeft een nieuw bordspel ontwikkeld; Gang Wars. Hij wil hiermee bordspellen leuker maken voor een bredere groep. Jongeren in het Zuiderpark kregen tijdens een barbecue de primeur. Wat vinden zij van het spel?

Cosplayer Petra Staas-Blokdijk vindt het leuk om in de huid te kruipen van Disney-figuren. Daarom verkleedt ze zich regelmatig als zeemeermin. Een bijzondere verschijning als ze wekelijks met staart en al gaat zwemmen in De Wilgenring in Schiebroek.

Knallen en sterk worden, gewoon in de open lucht. Trainer, coach en personal trainer Wesley van der Vall ging als één van de eersten in Nederland naar buiten met zijn kickbokslessen. Met mooi weer traint hij in het park of onder een viaduct. En indien nodig, is Wesley ook sociaal werker.

Mediterane sferen in Rotterdam met het Flamenco festival! In Podium Grounds in Delfshaven was het afgelopen weekend één groot Spaans feest. Bezoekers konden genieten van live concerten, dansvoorstellingen en lekkere spaanse hapjes en drankjes!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat