Kickbokser Imad Hadar heeft ambitie om levens te veranderen

Wij interviewden Imad Hadar zes jaar geleden; hij was toen nog een tiener. Hij was een aanstormend talent en al klaar om in de A klasse te vechten. Inmiddels vecht hij voor Glory op het hoogste niveau en is één van de grote talenten… Wij spreken Imad over zijn ambities in de sport maar ook daarbuiten.

Hadar wilde toen al kinderen in contact met sport brengen, omdat hij weet wat dit voor hem heeft betekend. Nu zijn we zes jaar verder en heeft hij nog steeds dezelfde ambities. Hij wil nog steeds de beste van de wereld worden en hij is nog steeds maatschappelijk bezig om jongeren te begeleiden en te helpen. Zo is hij samen met twee vrienden het initiatief gestart ‘Life Changing Group’. “De naam zegt het al: we willen levens veranderen”, aldus Imad. Ze zetten zich in tegen criminaliteit en geweld onder jongeren.

Kort na het eerste interview met OPEN Rotterdam in 2015 tekende Imad Hadar als jongste vechter ooit voor vechtorganisatie Glory. Hij verloor zijn eerste twee gevechten voor Glory maar is nu keihard aan het trainen om zijn comeback te maken…


Foto door:
Reilly do Rosario
Jari Nuno