Kijk bij OPEN Rotterdam live mee naar Jongerenherdenking in Luxor Theater

Vanwege de coronamaatregelen, streamt de Nationale Jongerenherdenking vanavond om 20.00 uur live vanuit het nieuwe Luxor Theater. Na twee minuten stilte om te herdenken treden verschillende Rotterdamse dichters, artiesten en The Smartphone Orchestra op. Mis het niet en kijk vanavond, vanaf 19:35 uur, live mee via ons YouTube-kanaal of TV (Ziggo digitaal op kanaal 36 en KPN, XS4ALL en Telfort op kanaal 1349).

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F167851750404095%2Fvideos%2F683375655815206%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

De Nationale Jongerenherdenking organiseert al voor de derde keer een programma voor en door jongeren, om jongeren bewust te maken van deze gebeurtenis op 4 mei. Normaal wordt het gehouden in het nieuwe Luxor Theater. Door de gevolgen van het coronavirus zal deze dag er anders uitzien. Om toch Dodenherdenking gezamenlijk te herdenken volgt er een live programma.

Zanger Jeremy Garcia – bekend van The Voice of Holland – trapt de herdenking af met een optreden, om vervolgens twee minuten stil te zijn voor alle oorlogsslachtoffers. Vervolgens is het de beurt aan de Rotterdamse jeugdstadsdichter Vienne Haagoort die een gedicht zal voordragen.

De Nationale Jongerenherdenking maakte zelf deze video over de Dodenherdenking. Bekijk hieronder de video.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat