Kijk de finale van RU OPEN Talent Contest 2020 terug!

OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited presenteren de finale van de tweede editie van de RU OPEN Talent Contest. Vijf Rotterdamse talenten streden woensdagavond 15 juli om een plek op een van de podia tijdens Rotterdam Unlimited 2021. Kijk de finale terug op de Facebook-pagina of op het YouTube-kanaal van OPEN Rotterdam.

Het draait allemaal om finalisten Amaro, Shirley, Jozay, Iconic Twins en Garuda. De juryleden Lauwtje, Y.M.P en Lii hebben de lastige taak om een winnaar aan te wijzen.

RU OPEN Talent Contest
De finale van de RU OPEN Talent Contest vindt plaats in De Doelen en wordt gepresenteerd door Nelly dos Reis en Farzana Alladin. OPEN Rotterdam en Rotterdam Unlimited hebben de handen ineen geslagen om een plek te geven aan Rotterdams talent, ondanks de coronacrisis.

De winnaar mag in 2021 optreden op een van de podia van Rotterdam Unlimited. Ook wordt hij of zij ambassadeur van het festival. Daarnaast zal de winnaar een exclusief televisie-optreden verzorgen op zaterdag 25 juli in de Festival TV-uitzending op OPEN Rotterdam.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat