Kijk terug: RU Open Talent Contest Finale 2021 live vanuit het Theater Zuidplein!

Het is vanavond eindelijk zover! De artiesten Cheflano, Sildiane en Melissa, MJHill, Skoda, Bkk en Deuces nemen het vanavond live tegen elkaar op, op het podium van Theater Zuidplein. Wie gaat er vandoor met de grote prijs? Kijk vanaf minuut 10.45. Daar begint de stream.

Tijdens deze finale verzorgen de finalisten een optreden van 10 minuten, waarna de juryleden de winnaar zullen kiezen. In de jury dit jaar Rotterdams trots Winne, producer Maneaux & voormalig winnaar van de RU OPEN Talent Contest, Jozay.  De winnaar mag optreden bij de eerstvolgende editie van Rotterdam Unlimited. Waarbij krijgt de winnaar coaching aangeboden om net dat beetje extra mee te krijgen om een kickstart van zijn of haar carrière te maken.  In de driekoppige sterjury hit-producer Maneaux, RU OPEN Winnaar 2020 Jozay èn Rotterdamse hiphoplegende Winne.

De finale van de RU OPEN Talent Contest wordt uitgezonden op de kanalen van OPEN Rotterdam. De show is vanaf 20.00 live te volgen via televisie, ons Youtubekanaal & via onze Facebookpagina. Kijk mee!