Kinderboeken Academie gaat van start op Zuid!

In het nieuw ingerichte Huis van de Wijk Riederkwartier wordt de Kinderboeken Academie geopend. Het wordt een feestelijke dag met allerlei leuke activiteiten. De academie moet een plek worden voor ouders en kinderen waar zij kunnen lezen en plezier kunnen hebben.

De Kinderboeken Academie is voor iedereen. Met de academie wil de gemeente het leesplezier van jonge kinderen in de wijk Hillesluis vergroten. Het is een plek waar kinderen en ouders elke dag boeken kunnen komen lezen, kunnen spelen, meedoen aan voorleesdagen en plezier kunnen hebben. De Kinderboeken Academie vraagt de bezoekers van de opening oude kinderboeken mee te nemen. 

De officiële opening is op 27 maart van 13.30 tot 15.30 in Huis van de Wijk Riederkwartier in Hillesluis. Tijdens de feestelijke opening is er genoeg te doen voor kinderen. Wethouder Said Kasmi zal de opening presenteren. Er wordt voorgelezen door een bekende schrijver, je kan een live portrettekening laten maken, je kan geschminkt worden en er zijn hapjes en drankjes.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter