Klanten nemen afscheid van zeer geliefde directeur van Palet administraties

Leonard Oosters is in juli aangereden tijdens een fietstocht in Frankrijk. Hij was de directeur van het Palet administraties. Voor veel klanten was hij meer dan een zakelijke relatie en ze zijn dan ook in grote getalen naar zijn herdenkingsdienst gekomen.

Leonard was een groot wielerliefhebber. Hij was in zijn eentje aan het fietsen in Frankrijk toen hij vanachter werd geschept door een auto. Waarom de auto Leonard aanreed is nog niet duidelijk. Zijn vrouw Joke was onderweg naar hem toen ze het telefoontje ontving van het ziekenhuis dat hij in kritieke toestand was opgenomen. Niet lang daarna overleed hij: “Dan kom je in een heel rare film terecht van dingen die moeten, die bij de Franse procedures horen.”

Leonard was de directeur van Palet Administraties. Hij was zeer geliefd onder zijn klanten die voornamelijk uit de creatieve sector komen. Klanten werden veelal vrienden van hem. Zo ook van Marieke Bokelman: “We hadden het niet alleen over werk, maar ook over privé. Hij was een hele fijne adviserende oom. Die ik eerder zou bellen dan mijn vader.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat