Knutselen in het kunstlaboratorium

Villa Zebra is een museum en tegelijkertijd een kunstlaboratorium voor kinderen gevestigd op de Stieltjesstraat in Feijenoord. Deze kerstvakantie heeft Stichting Cultuurrijk de organisatie uitgenodigd om naar Overschie te komen.

In een leegstaand pand aan de Adriaen Brouwerstraat geven verschillende kunstenaars workshops aan kinderen. ‘’Kom kunst maken, verzinnen, bouwen, ontwerpen en klussen. Lekker klooien met gekke, bijzondere en hele gewone spullen’’, luidt de uitnodiging. ‘’Ik kom hier niet elke dag, omdat mijn moeder het nog weleens druk heeft, maar als ik hier ben, heb ik het altijd naar mijn zin,’’ aldus een van kinderen.

De pop-up in Overschie is iedere ochtend van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00 en loopt van dinsdag 3 t/m zaterdag 7 januari 2017.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat