Korte film POW! WOW! op OPEN Rotterdam tv

De korte film die Rauwkost Collective maakt over het POW! WOW! festival in de Afrikaanderwijk gaat over Rotterdam Zuid. Tijdens het evenement op 15 september hebben ongeveer 10.000 bezoekers genoten van muziek, dans en kunst.

Rauwkost Collective heeft deze editie tot leven gebracht met een korte film. De organisatie: “Centraal in de film staat de performance van spoken word-artist Be Romy, zelf een Rotterdam Zuid original. De kijker wordt meegnomen naar de vroegste dagen van Feijenoord met historisch archiefmateriaal. De gloriedagen van Ted Langenbach’s Now&Wow parties, een eerbetoon aan rapper Helderheid en Be Romy’s eigen herinneringen aan opgroeien in de buurt, werken allemaal toe naar een mooi beeld het heden van de buurt. Het geeft goed weer wat de wijk voor de bewoners ervan betekent, en wat publieke kunst aan hen geven kan.” 

De film wordt donderdag 31 oktober vanaf 18.30 uitgezonden bij OPEN Rotterdam tv (Ziggo 36 & KPN / XS4ALL / Telfort 1349). De film wordt 24 uur lang elk uur herhaald. Kijk ‘m zelf om te kijken wat jij er van vindt!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat