Kracht on Tour 2.0 inspireert Rotterdamse vrouwen

Vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden door Kracht on Tour 2.0 geïnspireerd en geholpen om weer aan het werk te komen. Aan de Boompjes 251 kwam op 12 december een groep van circa 40 vrouwen tezamen om van elkaar te leren en elkaar te (laten) inspireren.
“Het landelijke project Kracht on Tour heeft in Rotterdam een lokaal vervolg gekregen”, vertelt Martha Louis, beleidsadviseur van de gemeente Rotterdam. Het doel van het in de zomer van 2016 gestarte project is om de economische zelfstandigheid van Rotterdamse vrouwen te vergroten. Op de bijeenkomst van 12 december werden Rotterdamse vrouwen aan het denken gezet door onder andere Martha Louis zelf, Daisy da Veiga en Eloah Udenhout van Moeders met Talent.

Naast een aantal inspiratiesessies waren er ook partners van de gemeente Rotterdam aanwezig. Het bijzondere van dit project is dat verschillende disciplines van zowel de gemeente als het Rotterdamse bedrijfsleven samenwerken om vrouwen weer op de arbeidsmarkt te krijgen, zodat ze economisch onafhankelijk kunnen worden.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat