Kunstgalerie YellowKorner komt naar Rotterdam

YellowKorner staat wereldwijd bekend om het toegankelijk maken van kunstfotografie voor een breder publiek. Vanaf oktober komt het ook in Rotterdam.
YellowKorner is een internationaal concept dat kunstfotografie toegankelijk en beschikbaar maakt voor liefhebbers van fotografie. De galeries exposeren werken van internationaal gerenommeerde fotografen en jonge talenten.

De Rotterdamse galerie bevindt zich straks aan het begin van de Meent, tegenover de gezellige Pannekoekstraat. ‘’Rotterdam stond al sinds het begin hoog op onze lijst’’, zegt Anne-Fleur Jansen (25), mede-eigenaar van YellowKorner Nederland. ‘’Na een succesvolle start in zowel Amsterdam als Den Haag vonden we hier uiteindelijk de perfecte locatie. Rotterdam is een bijzonder creatieve stad en bruist van de energie. Dat past uitstekend bij YellowKorner’’.

Het oude pand aan de Meent waar voorheen onder andere Sola en de outletwinkel van VT Wonen gehuisvest waren, ondergaat de komende periode een ware metamorfose. De planning is dat YellowKorner Rotterdam begin oktober de deuren voor publiek opent.

Foto: YellowKorner Nederland