Kunsthal en IBB winnen &Award met All You Can Art

All You Can Art heeft de allereerste &Award in de wacht gesleept voor het betrekken en verbinden van mensen. All You Can Art is een samenwerkingsproject tussen de Kunsthal en kunstenaars David Bade, Tirzo Martha en het team van Instituto Bueno Bista Curaçao (IBB) en betrokken partners uit de stad, zoals Laurens en Zuiderparkcollege. Het project was een atelier, tentoonstelling én summerschool waarbij alle Rotterdammers de kans kregen om kunst te maken en te ontdekken.

Zes weken lang werkten negen kunstenaars in de ateliers van All You Can Art aan hun kunstwerken. Daarnaast gaven ze om te beurt les aan de summerschool studenten. All You Can Art ging ook met een mobiel atelier de stad in om de kunst naar de Rotterdammers toe te brengen. Ze gingen onder andere mee naar het Deliplein waar ze in gesprek gingen met mensen over emoties. Ze ontmoetten de kinderen van het vakantieplan De Grote Zomer Oversteek in Zuidwijk én de kinderen kwamen op bezoek in de Kunsthal. Met de senioren van Laurens hebben ze kunst gemaakt en karaoke gezongen in de Kunsthal.

Met de prijs van 25.000 euro die bij de award hoort, wil de Kunsthal met de 2019 editie van All You Can Art nóg meer naar buiten.

Bekijk hieronder onze reportages over All You Can Art.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter