Kunstkring Prins Alexander start een pop-up galerie

Kunstliefhebbers kunnen binnenkort in winkelcentrum ‘De Binnenhof Ommoord’ hun hart ophalen. In het voormalige pand van ‘Puur’ start ‘Kunstkring Prins Alexander’ namelijk een pop-up galerie. De Kunstkring telt zeventig leden, die allen als kunstenaar actief zijn.

De organisatie is zeer verheugd dat zij de ruimte tijdelijk mogen gebruiken om de kunst van hun leden aan het publiek te laten zien. In samenwerking met een groot deel van deze leden hebben zij het voormalige winkelpand schoongemaakt, geschilderd, opgeknapt en opnieuw ingericht.

De officiële opening is op zaterdag 9 juli om 11:00 uur en zal worden begeleid door Gebiedsvoorzitter Ron Davids. In de eerste weken worden er kunstwerken gepresenteerd van onder andere Arnold NIX Holterman (metaalobjecten), Kees Rietveld (Zeefdrukken), Willem Bijl (Zicht op Rotterdam), Ineke Robart (Keramiek), Jolanda van der Heijden (Sieraden) en Jan Barendregt (Fotografie).

In de weken die volgen zullen ook andere kunstenaars hun werk presenteren. Kijk voor meer informatie op www.kunstkringprinsalexander.nl