Landelijk én internationaal reageren mensen massaal op vertrek Feyenoord-trainer Arne slot

Dat succescoach Arne Slot aankomend seizoen Liverpool gaat coachen, is allang geen geheim meer. De officiële bevestiging bleef uit, maar zondagmiddag tijdens de Rotterdamse derby tegen Excelsior wordt uitgebreid stilgestaan bij zijn vertrek. En ook in Engeland is er massaal aandacht voor Slot. OPEN Rotterdam zet de leukste reacties op een rijtje.

Feyenoord-fans wensen Slot veel succes toe. Vakken R, S en T werden tijdens de laatste wedstrijd waar Slot op de bank zat, leeggehouden. Een spanddoek met de woorden ‘Walk on, walk on’ waren groots te bewonderen.

Fans wensen Arne Slot na de legendarische ‘Slotronde’ die onder zijn leiding eindigde in 4-0, heel veel succes toe.

Veel fans hebben Slot in hen ‘rood-witte hart’ zitten. Naast blijdschap worden er ook zo hier en daar traantjes gelaten.

Niet alleen Feyenoord-fans zijn blij met Arne Slot. Tijdens de laatste wedstrijd van Liverpool met trainer Jurgen Klopp tegen Wolverhampton geeft de coach een yell voor de man die hem gaat vervangen. De fans van Liverpool blijven niet stil en geven Slot een warm welkom!

De aankondiging van Slot in Anfield behaalt zelfs meer likes dan Manchester City die de Premier League wint.

Drie weken geleden is bekend gemaakt dat Arne Slot zijn droomtransfer naar Liverpool zou maken. OPEN Rotterdam gingen de straat op om mensen te bevragen naar wat zij tegen de ‘levende legende’ zouden willen zeggen.