Legendarische zangeres Robin S. na 30 jaar terug in Rotterdam voor optreden in Maassilo

De legendarische house-zangeres Robin S., alias Robin Stone, is terug in Rotterdam voor een optreden in de Maassilo. Met haar megahit ‘Show Me Love’, die precies 30 jaar geleden werd uitgebracht, blijft ze tot op de dag van vandaag een invloedrijke artiest. Recentelijk heeft ze weer een hernieuwde relevantie gekregen door het nummer ‘Break my soul’ van Beyoncé van haar album Renaissance, waarin ze gesampled werd.

Op de skatebaan op Westblaak schreeuwen een paar jonge skaters het uit bij het horen van ‘Show me love’: “Dit luistert mijn moeder echt altijd.” Een andere skater vertelt dat het echt altijd goed is als je dit nummer op zet op een feestje. Ook de oudere generatie is het nummer niet vergeten. Op Eendrachtsplein vertelt een man dat hij het nummer nog iedere dag in zijn auto grijs draait.

Robin S. is blij dat Rotterdammers haar niet vergeten zijn. “Ik geniet ervan en ben blij dat ik mijn muziek hier in de stad kan laten horen”, zegt ze over haar optreden in de Maassilo. Het belooft een groot feest te worden: “Het publiek zal het beste van me krijgen!”