Levenspad onthult langverwachte informatieborden

Stichting Levenspad heeft zaterdag 18 november drie informatieborden onthuld. De onthulling werd gedaan door Zeki Baran, vicevoorzitter gebiedscommissie Charlois en gemeenteraadslid Aruna Radjkoemar.

De plaatsing van de borden heeft wat voeten in de aarde gehad. Na het opheffen van de deelgemeente was er geen budget meer voor dit soort vraagstukken. Daarom heeft gemeenteraadslid Aruna Radjkoemar zich hard gemaakt om hier budget voor beschikbaar te laten stellen.
Vicevoorzitter Zeki Baran zegt dat hij het prachtig vond om dit te doen. “Het was ooit een verbinding tussen stad en haven. Nu is het een prachtig pad geworden om er veilig te lopen, een pad van haven naar IJsselmonde. En de prachtige bomen langs het pad, zijn geadopteerd door Rotterdammers,” aldus Baran.

De drie borden staan ter hoogte van Speeltuin Jeugveld op de Smitshoekseweg. Op een van de informatieborden wordt iets verteld over de geschiedenis van het Levenspad/Havenspoorpad, een tweede bevat het gedicht van Annie Ras en op het derde bord staat, naast foto`s en een kaartje, alle namen van mensen of organisaties waarvoor een boompje werd geadopteerd.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat