Lever je cadeau in voor een kind bij Jarige Job pop-up shop

Ieder kind verdient het om met zijn verjaardag een mooi cadeau te krijgen en met een leuke traktatie naar school te kunnen, vindt Stichting Jarige Job. Daarom kun je vanaf donderdag 27 december jouw extra gekochte cadeau inleveren bij POST aan de Coolsingel waarna Stichting Jarige Job ervoor zorgt dat het terecht komt bij kinderen voor wie cadeautjes niet vanzelfsprekend zijn
Op donderdag 27 december geeft burgemeester Ahmed Aboutaleb het startsein. In het postkantoor aan de Coolsingel, dat is omgebouwd tot de ‘Jarige Job pop-up shop’, kun je zes dagen lang (27,28 en 29 december en 2,3 en 4 januari) cadeaus afgeven die uiteindelijk bij de kinderen terecht komen.

In Nederland leven ruim 61.000 kinderen in armoede. Kinderen kunnen niet altijd sporten of op muziekles. Maar ook een traktatie op school kan niet altijd. Stichting Jarige Job zamelt sinds 2010 cadeaus en giften in, zodat kinderen die in deze omgeving leven een cadeau krijgen op hun verjaardag en ook niet met lege handen naar school hoeven.

Stichting Jarige Job organiseert niet voor het eerst zo’n grote inzamelingsactie. Afgelopen zomer waren wij er ook bij:

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter