Liefde hangt in de Rotterdamse lucht

Je loopt door de stad en je ziet overal in de etalages grote rode harten. Mensen lachen iets meer naar elkaar en je vraagt je af wat er is. En dan weet je het. De romantiek hangt in de Rotterdamse lucht, het is bijna Valentijnsdag! De een bedenkt vlak voor de grote dag spontaan iets leuks, de ander heeft ruim van te voren alles tot in de puntjes georganiseerd. Hier een aantal tips om de liefde in Rotterdam te vieren.

Schaatsbaan Rotterdam
Een beetje cheesy, maar we gooien hem er gewoon in: lekker schaatsen, daarna een warme chocomelk en een diner voor twee. Het kan bij Schaatsbaan Rotterdam. Dit jaar wordt deze locatie omgetoverd tot de Tunnel of Love.

Skybar Nhow
Natuurlijk heeft Rotterdam de mooiste skyline van heel Nederland. Na een mooie wandeling langs de Wilhelminapier, geniet je van de skybar, het uitzicht en van elkaar. Voor de romantische boost is er zelfs een Valentijnspopup-bioscoop met jaren ‘80 films.

Dwarsstraat
Zie je dat hele romantische circus niet zitten? Maar wil je toch liefde delen? Dan is er op 13 februari Galentine’s Day. Afgeleid van het woord ‘Gal’ (girl) is het de bedoeling dat je jouw BFF/ bestie in het zonnetje zet. Een uitgelezen mogelijkheid om vriendschap te vieren! Voorwaarde: je moet een vrouw zijn, denken we.

Liefdesslotjes Rijnhavenbrug
Is het helemaal aan en gaande? En wil je de liefde bezegelen? Maak dan samen met jouw geliefde een lovelocker vast aan de Rijnhavenbrug. De slotjes mogen er officieel van de gemeente op blijven, dus dat is mooi meegenomen. Happy Valentinesday!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat