Lijsttrekker John Silvano Roseval (PBAR) wil strijd aangaan tegen armoede in gemeenteraad

In deze serie gaan we langs bij de kleinere partijen die meedoen aan de aankomende gemeenteraadsverkiezing. John Silvano Roseval is lijsttrekker van Politieke Beweging Armoedebestrijding Rotterdam (PBAR). In deze aflevering vertelt hij waar zijn partij voor staat.

Zo’n 100.000 Rotterdamers leven volgens Roseval onder of tegen de armoedegrens. “Er moet iemand zijn die dat oplost.’’ De partij van Roseval, die vier jaar geleden ook met de gemeenteraadsverkiezingen meedeed, wil zich inzetten voor onder andere deze groep. Belangrijkste punten op het programma van PBAR zijn de modernisering van de schuldhulpverlening en het terudringen van de bureaucratie bij de Sociale Dienst.

Wil je meer weten? De speerpunten van PBAR vind je hier.

Lijsttrekkers010
OPEN Rotterdam interviewt tot aan de verkiezingen elke dag een lijsttrekker van een Rotterdamse partij in Lijsttrekkers010. Hier vind je meer interviews met de lijsttrekkers!

Zondag 13 maart vanaf 18.00 uur t/m maandag 14 maart 17.59 uur worden alle Lijsttrekkerinterviews in een reeks uitgezonden op OPEN Rotterdam TV (ziggo 36 / KPN 1349). Deze compilatie is dan ook terug te kijken op ons YouTube-kanaal.