Arno van der Veen (Socialisten 010) wil streep door de woonvisie en het slopen van betaalbaar wonen

Socialisten 010 is een nieuwe partij in de raad.  Lijsttrekker Arno van der Veen stond vorig jaar nog te boek als lijsttrekker van de SP, maar door een andere visie op het omarmen van activisme is er nu de nieuwe partij. Vol met idealen en een socialistische visie op de stad.

Van der Veen ziet zijn partij als een voortzetting van de SP Rotterdam. “Vooral omdat we aansluiting zoeken bij bewegingen die op straat loskomen de afgelopen jaren en die de linkse politiek steeds meer hebben uitgedaagd. Wij willen daar als socialisten meer aansluiting bij hebben en versterken.”

Het hele interview zie je hieronder.

Socialisten 010 maakt zich onder andere hard voor betaalbaar wonen en willen meer woningen erbij. “Wij hebben die vergezichten geschetst, omdat we wel willen weten waar we naartoe gaan”, aldus de lijsttrekker. Meer standpunten van Socialisten 010 vind je hier.

Lijsttrekkers010

OPEN Rotterdam interviewt tot aan de verkiezingen elke dag een lijsttrekker van een Rotterdamse partij in Lijsttrekkers010. Hier vind je meer interviews met de lijsttrekkers!