LIVE TV VERSLAG VAN ROPARUN – MAANDAG

OPEN Rotterdam is mediapartner van HW1 Roparun LIVE TV. Op 2, 3, 4 en 5 juni is de jaarlijks terugkerende loopwedstrijd van Stichting Roparun te volgen via de website van OPEN Rotterdam. Elke dag zal de link ververst worden.

De teams komen na een nachtelijke tocht van Zele naar Ossendrecht, in alle vroegte aan in Nederland. Het wordt voor iedereen zwaarder en zwaarder. Maar iedereen houdt de moed erin, want de finish komt in zicht. Met nog zo’n 100 kilometer voor de boeg volgt Roparun LIVE TV de teams op hun route met doorkomsten in Lepelstraat, Dinteloord, Willemstad, Numansdorp, Oud-Beijerland, Barendrecht om vervolgens eerst de emotionele finish over te gaan bij Daniel den Hoed en daarna officieel te finishen bij de tijdsfinish op het Wilhelminaplein. Maar dan komt die glorieuze finish. De gang over de Erasmusbrug. Met alle teamleden op weg naar de Coolsingel. Waar ze verwelkomt worden door Nelli Cooman met een heuse Roparun Gerbera. En dan… dan het moment van het jaar…. voor ieder team… onder de finish boog door voor het stadhuis op de Coolsingel. Dan ….

Eindstreep gehaald….en missie volbracht! Voor de medemens.

Razende reporters Wim Wisse en Ton van der Sluis doen live-verslag. De livestream is een initiatief van HW1 in samenwerking met Stichting Roparun. Kijk nu mee via OPEN Rotterdam!

De livestream blijft staan als de video is afgelopen. Zo kan je altijd de hele video terugkijken.


 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?

Volg ons dan ook op onze social media kanalen

Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat