Kijk terug: Zenuwachtige supporters kijken Feyenoord vs. Olympique Marseille op het Stadhuisplein

Voor de eerste keer in twintig jaar heeft Feyenoord het waargemaakt: ze gaan door naar een Europese finale! Om 21.00 uur begon de zenuwslopende wedstrijd tegen Olympique Marseille die eindigde in 0-0. Door de thuiswinst plaatst Feyenoord zich in de finale tegen AS Roma. Op het Stadhuisplein verzamelden vele supporters zich om de halve finale van de Conference League samen te kijken. OPEN Rotterdam was hier live bij!

Vorige week won Feyenoord met 3-2 van Marseille in een spannende thuiswedstrijd in de Kuip. Donderdagavond stonden de partijen opnieuw tegen elkaar, maar dan in Marseille. De laatste keer dat Feyenoord zo dichtbij de finale van een Europees kampioenschap was, was in 2002 tijdens de UEFA Cup.

Hoewel een deel van de supporters op de bus zijn gestapt richting Frankrijk, waren er ook veel thuisblijvers. Voor hen kwamen de horecazaken op het Stadhuisplein met iets leuks: een groot feest met muziek én grote beeldschermen om de wedstrijd live te volgen. Ook op andere plekken in Rotterdam was de halve finale binnen of buiten te volgen.

Klik hier om naar Facebook te gaan!