LIVEBLOG: De kick-off van Rotterdam Viert De Stad!

Welkom bij deze liveblog over de kickoff van Rotterdam Viert De Stad! Ververs deze pagina regelmati voor nieuwe updates en houd onze social media in de gaten!

19:15: De kick-off van Rotterdam Viert De Stad! Is officieel ten einde gekomen. De dominostenen worden opgeruimd en de vrijwilligers eten nog een hapje mee. Het was een mooie, geslaagde dag. Bedankt iedereen!

 

19:00: Het Head Lights programma is officieel begonnen. Vier maanden lang zullen op markante wederopbouwgebouwen met laserprojecties, verhalen verteld worden van de Rotterdammers van toen, nu en de toekomst.

18:31: De Nieuwe Rotterdammer op het Schouwburgplein is onthuld met een spectaculaire lasershow!

17:30:
Burgemeester Aboutaleb is gearriveerd! Hij zal straks het eerste exemplaar van het 75-verhalenboek in ontvangst nemen.

17:07: En dat was het alweer! Dominoes Rotterdam is ten einde gekomen na een mooie afsluiter op het schouwburgplein. Maar dat is nog niet het einde van de festiviteiten.. Om 17:30 is stadsdichter Hester Knibbe aan het woord en om 18:30 is de onthulling van de Nieuwe Rotterdammer.

16:55: Twitter staat vol met foto’s van Dominoes en de hashtag #Dominoes010 is inmiddels trending in Rotterdam.

16:42: Dominoes Rotterdam is in volle gang Op het Schouwburgplein, waar om 17:00 de grote finale is, stijgt de spanning aanzienlijk.. 

16:30: We starten met Dominoes Rotterdam! De eerste stenen van de route, die door heel de stad loopt, zijn zojuist gevallen.