Luxor Theater wint twee Awards

Het Luxor Theater Rotterdam en het theaterstuk ‘De marathon’ dat bij hen te zien is, hebben tijdens de Cultuurmarketing Awards in Utrecht twee prijzen in de wacht gesleept voor de beste marketingcases in de culturele sector.

 

De Cultuurmarketing Awards zijn een beloning voor creatieve, effectieve en inspirerende marketingcases in de culturele sector.

De jury was op zoek naar merkcases waarbij het cultuurmerk aansluit op de tijd waarin wij leven en waarbij de klant centraal staat. De vakjury koos Luxor Theater Rotterdam als winnaar. “Bij deze rebranding-case zijn de eigen medewerkers het krachtige fundament. Luxor Theater Rotterdam voert dat sterk door en zet ook in op een vaak vergeten bouwsteen: gastvrijheid”, aldus juryvoorzitter Stephan Fellinger.

Ook het aanwezige publiek, cultuurmarketing vakgenoten uit het gehele land, kreeg na elf presentaties van de genomineerden de kans om hun stem uit te brengen voor de Publieksprijs. De campagne van de theaterproductie ‘De Marathon’ kreeg de meeste stemmen en won de Publieksprijs. “Een unieke samenwerking tussen producent en theater zorgde voor een unieke campagne. Heel tof dat alle collega’s uit heel Nederland dat op deze manier waarderen” aldus Jeroen de Jager van Luxor Theater Rotterdam.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat