Maak een verjaardagsvlog voor Laurenskerk

In het kader van het vijftigjarige wederopbouw jubileum, dat de Laurenskerk komende periode groots gaat vieren, organiseert de Laurenskerk in samenwerking met OPEN Rotterdam een #verjaardagsvlogwedstrijd. Rotterdammers tussen de 8 en 18 jaar worden uitgenodigd om tot en met 31 oktober gratis naar de Laurenskerk te komen om daar een verjaardagsvlog op te nemen voor de jarige Laurenskerk.
De beste verjaardagsvlogs worden beloond met bijzondere prijzen, waaronder een kijkje-achter-de-schermen bij OPEN Rotterdam, een spannende 010fotosafari bij de Cultuurschool of een privé torenbeklimming met gids naar het mooiste uitzicht van Rotterdam.

Meedoen?
De vlogs kunnen tot en met 31 oktober ingestuurd worden naar [email protected]. Op 1 november zullen alle ingezonden vlogs verschijnen op het YouTube-kanaal van de Laurenskerk, waar tot 16 november gestemd kan worden op de beste verjaardagsvlogs.

Jury en publieksprijs
Op 18 november tijdens Burendag zal de driekoppige jury bestaande uit Thijs Bos (OPEN Rotterdam-vlogger), Natasja Morales (Chicks and the City RTV-Rijnmond) en Frank Migchielsen (Directeur Laurenskerk) de prijzen uitreiken aan de beste verjaardagsvloggers. Daarnaast wint de verjaardagsvlog met de meeste likes op YouTube de felbegeerde publieksprijs.

Meer informatie over de #verjaardagsvlogwedstrijd vind je op www.laurenskerkrotterdam.nl/ 50jaar