Marianne krijgt bos bloemen als mooi gebaar in coronatijd

Marianne van den Anker, voorzitter van OPEN Rotterdam werd zondagavond verrast met een bos rozen bij een tankstation in Capelle. Het mooie gebaar kwam van Abdel. Hij wilde de rozen aan zijn verloofde schenken voordat ze afscheid van elkaar namen. Die hoefde de bloemen alleen niet. Omdat de rozen al enige tijd in de auto lagen, besloot Abdel de rozen aan Marianne te geven.

“De Ramadan breekt aan, dat betekent dat mijn verloofde en ik elkaar even niet kunnen zien vanwege het geloof.” Abdel had in eerste instantie het idee dat Marianne in de zorg werkt vanwege haar outfit. “Ik was al van plan de rozen aan haar te geven. Dus toen ze niet in de zorg bleek te werken, gaf ik ze gewoon alsnog.”

Marianne was positief verrast. “Ik maak zelf radio op zondagavond en ik reed net terug naar huis. Ik stopte in Capelle bij een tankstation en toen kwam Abdel naar mij toelopen met de rozen. Ik merk dat in deze tijden van Corona dit soort gebaren mij blij maken. Fantastisch!”

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/cgM9DhH5JNA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Heb jij ook iets bijzonders meegemaakt? Deel jouw verhaal met een foto of video via [email protected] of tag ons op Facebook of Instagram.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat