Marianne van den Anker bestuursvoorzitter OPEN

Marianne van den Anker is de nieuwe bestuursvoorzitter van OPEN Rotterdam. Van den Anker is zeer betrokken bij de stad en ziet ook deze nieuwe functie binnen dat kader. Ze wil samen met OPEN Rotterdam de Rotterdammers stem geven, inspireren en verbinden door het vertellen en delen van hún verhalen en hún nieuws.
 

“Ik ben trots op Rotterdam, onze stad staat positief op de kaart: dat voel en merk ik elke dag. Rotterdam wordt gedragen door onze eigen energie, geladen met onze eigen verhalen en verbonden door ons eigen geluid. Dat is waarom ik OPEN Rotterdam zo’n warm hart toedraag.
OPEN Rotterdam laat zien dat je met een relatief bescheiden budget nieuwsverhalen kunt ophalen, verspreiden en in kracht en impact kunt laten vermeerderen. Door zelf actief, verbindend en open te zijn en door samen te werken.
Ik vind dat OPEN Rotterdam heel bewust nadenkt en heeft nagedacht over strategische stappen om als eigen Rotterdamse omroep nu en in de toekomst voor alle Rotterdammers van betekenis te kunnen zijn. Dat vergt keuzes en durf én de ambitie om de tijd vooruit te willen zijn.
Hieraan én aan de ambitie van OPEN Rotterdam om als betrokken publieke mediapartij ten dienste te staan van Rotterdam en alle Rotterdammers, lever ik graag mijn bijdrage.”
Het bestuur van OPEN Rotterdam bestaat uit een gemêleerd gezelschap dat zich onbezoldigd inzet voor OPEN Rotterdam en de stad.