Marja’s Wonderlijke Wereldstad

In het programma Marja’s Wonderlijke Wereldstad gaat de Nederlandse Ambassadrice van Rotterdam, Marja van Katendrecht, op zoek naar bijzondere plaatsen en personen in Rotterdam.
 

Aflevering 4
In deze aflevering gaat zij onderzoekt zij of transgenders nog tegen taboe’s aan lopen ook praat ze met de directeur van Humanitas Rotterdam, krijgt ze een wijze les van haar schoonmoeder, en zien we de ontknoping van haar verblijf met haar man op het ss Rotterdam.
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/LhLuTtaIQ00″ frameborder=”0″ gesture=”media” allowfullscreen></iframe>
Aflevering 3
In de derde aflevering van Marja’s Wondelijke Wereldstad gaat Marja op werkbezoek bij de Roze Salon en haar vrijwilligers en zien we hoe haar man Huib Sterling zich vermaakt op het schip.

Aflevering 2
In deze tweede aflevering gaat Marja op bezoek bij Humanitas waar zij zich laat informeren over hun bijzondere projecten door de projectleider, komt haar man terug naar de stad en praat met een ex-gedetineerde over zijn terugkeer in onze samenleving.


 
Aflevering 1
In de eerste aflevering brengt zij een bezoek aan de voedselbank en haar vrijwilligers en haar schoonmoeder. Ook is ze druk bezig met de voorbereidingen voor de komst van haar echtgenoot Kapitein Huib Sterling.