Melly TV: Waarom vreugde belangrijk is in tijden van crisis en verandering

Melly TV: Waarom vreugde belangrijk is in tijden van crisis en verandering

Kunstinstituut Melly, dat is de nieuwe naam van het instituut dat voorheen bekend stond als Witte de With Centrum voor Hedendaagse Kunst. In Melly TV wordt inzicht gegeven in het totstandkomingsproces van de naamsverandering. Ook het onderwerp van aflevering 3, ‘vreugde’, is onderdeel van dit proces.

Aflevering 3 wordt gepresenteerd door Simon(e) van Saarloos. Zij gaat in gesprek met met Paul van Gennip en Jessy Koeiman, beiden werkzaam bij Kunstinstituut Melly en met Leal van Heerwaarden, Non van Driel, Mieke Borm-­Everaert, Lisa Hinderks, Jeanette Chedda, Sherry Jae Ebere, en Mira Thompson. Ook krijgt de kijker antwoord op de vraag: Wie is Melly Shum eigenlijk? Stijn Kemper en Yahaira Brito Morfe spreken Melly via een videoverbinding vanuit haar woonplaats in Canada.

Melly TV
Melly TV is een community programma met talkshows, bijdragen van gasten uit de buurt en voor het beeldscherm in opdracht gemaakte kunst. Melly TV is tot stand gekomen in samenwerking met Lilith Magazine en geproduceerd door Brand New Guys.

Aflevering 3 van Melly TV is vanaf woensdag 10 februari om 20.00 uur te zien op OPEN Rotterdam TV. Vanaf zondag 14 februari 18.00 uur wordt het programma elke twee uur herhaald.

Meer zien?
Aflevering 1 ‘Kwetsbaarheid
Aflevering 2 ‘Leren