Meningen Rotterdammers maken Verhaal van de Stad

Na maanden in gesprek geweest te zijn met de stad, heeft Gemeente Rotterdam een schat aan verhalen kunnen verzamelen. Vandaag zijn de uitkomsten geïntroduceerd in de vorm van het magazine ‘Het Verhaal van de Stad’. Het tijdschrift werd gelanceerd in gezelschap van onder andere wethouder De Jonge, gemeenteraadslid Barbara Kathmann, stadsdichter Derek Otte en kinderen van basisschool ‘t Landje.

Verhaal van de Stad is een tijdschrift waar ruim 9.000 gesprekken met Rotterdammers in staan verwerkt. Zij hebben allemaal hun mening gegeven over de toekomst van Rotterdam. De afgelopen maand zijn de verwachtingen, meningen en ideeën van deze Rotterdammers geordend en toegankelijk gemaakt in één verhaal.

De informatie werd vandaag gepresenteerd en beschikbaar gesteld voor iedereen die het wil weten. Iedereen kan het blad gebruiken bij vormgeven van zijn eigen toekomst. De zes rode draden vormen daarbij de leidraad voor alle informatie, ideeën en meningen!
 

Ben jij benieuwd naar de gesprekken met de stad? In de serie ‘Het OPEN Gesprek met de stad’ heeft OPEN Rotterdam wekelijks verslag gedaan van dit bijzondere project. Kijk hier terug!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat