Met deze clubs en kroegen kan je online het nieuwe jaar inluiden

Rotterdammers laten ook deze jaarwisseling ondanks alles zien dat er nog veel creativiteit en organisatietalent aanwezig is. Meerdere kroegen en clubs houden online nieuwjaarsfeestjes. Een deel daarvan gaat mee in de landelijke trend.

Bij veel van de festivals hebben kijkers ook de mogelijkheid met elkaar te chatten, of online met vrienden te kijken. “De online festivals zijn onderdeel van het Goodbye 2020”, legt Hedwig Hupkes van Rotterdam Festivals uit. “Dat idee krijgt landelijke steun.” Voor wie niet kan kiezen tussen de verschillende programma’s heeft ze nog een geruststellende boodschap: “De streams blijven online nog even beschikbaar. Zo kan je bijvoorbeeld de livestream van Rotown die al op woensdag wordt uitgezonden, ook op donderdag kijken.” Vrijdag zendt OPEN Rotterdam tussen 14.00 en 18.00 uur het Blij&Nieuw festival uit.

Rotown
Al vanavond kan je dit jaar traditiegetrouw een dag te vroeg afsluiten met The Big Blowout, bij Rotown maar dan online. Het podium laat z’n favoriete dj’s en band van het moment zien, waaronder Deveron, Euroboy, Pip Blom, SONNDR en Teddy’s Hit. Vanaf 20.45 uur te streamen.

Get Loose Festival
Geen drankje aan de bar, maar gewoon thuis de online vibe van het Get Loose Festival meekrijgen kan via de livestream van het urban festival. Meerdere artiesten treden op. Meekijken kan via deze link.

Baroeg
Het poppodium in Lombardijen zendt met oud en nieuw uit tussen 20.00 uur tot 02.00 uur via Twitch. Er staan meerdere dj’s klaar om te draaien.

oudnieuwfeestjeathomefest
Rotterdam At Home Fest
Tijdens deze NYE-editie van het  At Home Festival treden Rotterdamse dj’s en acts op. Een combinatie van muziek en een educatief panel, met een verrassende line-up.

oudnieuwfeestjelucky21
Crazy Sexy Cool
Onder anderen Bizzey, Poke en Dyna treden op bij de livestream van Crazy Sexy Cool. Meekijken kan tussen 21.00 en 01.00 via deze link.

oudnieuwfeestjebliijdorp

Blij&Nieuw
De organisatie achter het Blijdorp Festival luidt het jaar uit met dj’s op een eigen livestream, inschrijven daarvoor kan via deze link. Last van fomo (fear of missing out)? Dit festival is op nieuwjaarsdag tussen tussen 14.00 en 18.00 uur te zien bij OPEN Rotterdam!

oudnieuwfeestjeapresski
De Après Skihut
Feestbar de Après Skihut zendt al maanden elke avond uit livestreams uit op hun website. Ook op oudjaarsdag kan wie wil meekijken vanaf 21.00 via deze link.

Hoogvliet
De Wannabiez treden op bij het Digitale Hoogvlietse Eindejaarsfeest dat vanaf 22.00 uur te zien is via deze link.

The Scenario
Op oudejaarsavond komt The Scenario uit een diepe slaap voor een feestje op je eigen woonkamervloer. De livestream (via deze link) begint om 22.00 uur met wat beats en een hiphop-quiz.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat