Metropolis festival pakt uit met online editie vanuit Theater Zuidplein

Het Metropolis Festival gaat definitief door in 2021. De organisatie slaat op zondag 4 juli de handen ineen met Theater Zuidplein. Festivalbezoekers kunnen vanuit hun huiskamer online meegenieten van een bijzondere talkshow met optredens van onder meer Kevin, Froukje en Luka.

Naast optredens van verschillende artiesten worden zij ook vanuit Theater Zuidplein in een talkshow-achtige setting geïnterviewd. Kijkers krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan de uitzending door vragen te stellen aan de muzikanten. Maar niet iedereen hoeft vanuit van Metropolis te genieten: Een select gezelschap kan door de versoepelingen van de coronamaatregelen bij de talkshow aanwezig zijn. Een gratis ticket reserveer je via de website van Theater Zuidplein.

De online editie van Metropolis Festival is op zondag 4 juli vanaf 19:30 uur live te volgen via de kanalen van OPEN Rotterdam. Om 20:45 gaat de uitzending verder via Operator Radio, eveneens live vanuit Theater Zuidplein, met een uitgebreid programma vol interviews en muziek.

Kijk hier terug naar de OPEN Rotterdam Festival TV-uitzending van vorig jaar.