Milkshakes maken bij Kandy Krush

Echte zoetekauwen kunnen op de Mauritsweg hun hart ophalen. Vier maanden geleden opende de milkshakebar Kandy Krush. De zaak is van vier Britse broers met een passie voor snoep en Rotterdam. Verslaggeefster Farzana mocht haar eigen milkshake maken, geïnspireerdop haar indiase roots.

De vier broers werden meteen verliefd op Rotterdam. De architectuur, de inwoners en de sfeer van de stad is waarom ze zo in de Maasstad hun zaak hebben opgezet. Ze zijn van mening dat Rotterdam in opkomst is. De creativiteit van Rotterdam kun je in de milkshakebar terug vinden. Je kunt namelijk je eigen milkshake samenstellen, maar je kunt ook een smaak van de kaart kiezen.

De broers zijn heel hecht met elkaar. Ze werken niet alleen samen, maar ook privé brengen ze veel tijd samen door. Net als alle kinderen zijn de broers opgegroeid met snoep. Met de snoeprepen die worden gecrushed heeft iedereen wel een nostalgische herringering. Verslaggeefster Farzana heeft een wel heel bijzondere milkshake verzonnen: Kulfi. Dit is een Indiase dessert die veel al bij bruiloften worden gegeten. In de milkshake zit kardemom, pistache, raffaello en amandelen. Ze ging met de milkshake de straat op en de Rotterdammers vonden het heel lekker.