Momentum: Doorbraak hiphopband GIAN laat nog even op zich wachten door corona

GIAN is een Rotterdamse hiphopband met vocalisten Johnny Ranx en Eddie Dukan op de voorgrond. In januari speelden zij op het Eurosonic Noorderslag en ze tekenden kort daarna een recorddeal bij het Vlaamse label Caroline. Deze zomer zouden ze op veel grote festivals optreden, maar door corona werden alle festivals afgelast.

De grote landelijke doorbraak van de band laat dus nog even op zich wachten, maar ze blijven werken aan hun droom.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/wcAcGW2eUp0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Momentum
Elk jong talent werkt in zijn of haar carrière toe naar het ‘momentum’: dé tijd om te shinen. Het moment waar je als klein kind van gedroomd hebt, jouw debuut in een Eredivisiewedstrijd of een optreden op een groot festival zoals Pinkpop of Lowlands.

In maart 2020 leek de wereld even stil te staan en voor een hoop jonge talenten was het een cruciaal moment voor hun carrière. In de 5-delige documentaireserie ‘Momentum’ volgen wij diverse Rotterdamse talenten tijdens de lockdown en onderzoeken wij hoe zij hun passie en dromen in deze vreemde tijd blijven volgen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat