Momentum: Ondanks corona is opkomend artiest Cry niet te stoppen

Cry tekende een recorddeal bij het label Avalon en onlangs bracht hij zijn EP ‘Tweeling’ uit. Door velen wordt hij gezien als een van de meest invloedrijke jonge artiesten uit onze stad. In de laatste aflevering van Momentum volgen we de artiest.

De uitbraak van het coronavirus heeft de plannen van Cry in de war geschopt. Zo zijn al zijn boekingen voor het hoogseizoen (waaronder Woohah Festival) geannuleerd. Hoe zorgt Cry ervoor dat hij deze periode doorkomt?

Momentum
Elk jong talent werkt in zijn of haar carrière toe naar het ‘momentum’: dé tijd om te shinen. Het moment waar je als klein kind van gedroomd hebt, jouw debuut in een Eredivisiewedstrijd of een optreden op een groot festival zoals Pinkpop of Lowlands.

In maart 2020 leek de wereld even stil te staan en voor een hoop jonge talenten was het een cruciaal moment voor hun carrière. In de 5-delige documentaireserie ‘Momentum’ volgen wij diverse Rotterdamse talenten tijdens de lockdown en onderzoeken wij hoe zij hun passie en dromen in deze vreemde tijd blijven volgen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat