Momentum: Profvoetballer Jonathan Waterberg moest door corona uit de VS vertrekken

Jonathan Waterberg is een 25-jarige profvoetballer uit IJselmonde. Als kleine jonge was hij altijd op pleintjes te vinden en wist hij al dat keepen zijn ding zou zijn. Onlangs tekende hij een contract bij de Amerikaanse voetbalclub California United.

In januari vloog hij naar Amerika, maar in maart 2020 werd hij al teruggestuurd wegens de coronamaatregelen. Hoe blijft Jonathan gemotiveerd om op topniveau te blijven spelen? Bekijk het in de eerste aflevering van de documentaireserie ‘Momentum’!

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/60tVTEBF1BM” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Momentum
Elk jong talent werkt in zijn of haar carrière toe naar het ‘momentum’: dé tijd om te shinen. Het moment waar je als klein kind van gedroomd hebt, jouw debuut in een Eredivisiewedstrijd of een optreden op een groot festival zoals Pinkpop of Lowlands.

In maart 2020 leek de wereld even stil te staan en voor een hoop jonge talenten was het een cruciaal moment voor hun carrière. In de 5-delige documentaireserie ‘Momentum’ volgen wij diverse Rotterdamse talenten tijdens de lockdown en onderzoeken wij hoe zij hun passie en dromen in deze vreemde tijd blijven volgen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat