MOMO Festival zoekt jou voor een fris nieuw concept

Bouw je eigen feestje van €1000! Rotterdamse creatievelingen krijgen de kans om een festival concept in te sturen of optreden te creëren tijdens de twintigste editie van het MOMO Festival. Op 16, 17 en 18 april staat de Maassilo volop in het teken van muziek en kunst.

MOMO zoekt kunstenaars, designers, dansers en artiesten om originele ideeën opsturen voor het event in 2020. Met het budget van €1000 werk je het idee van A tot Z uit. Talenten kunnen nu hun plan toesturen en krijgen uiterlijk tot 31 januari de tijd. Alle inzendingen worden beoordeeld door de jury van MOMO, bestaande uit Harry Hamelink, Kelly Leeuwis, Nikki Georgiou en Carly Rutten. De line-up bestaat voor nu uit Eefje de Visser, YĪN YĪN, Destoryer en wie weet deel jij het podium met hen.

Bezoekers leren Rotterdam nog beter kennen met dertig verschillende guided tours door de stad, die tijdens het festival te volgen zijn. Vorig jaar gaf rapper Winne een tour guide door de stad en besprak de ontwikkelingen in Rotterdam. De stad is continu in beweging. Wanneer sta je een keer stil in Rotterdam? Tijdens de tour ‘Een Tweede Natour’ op 17 en 18 april krijgen je de kans om stil te staan en de Hofbogen te verkennen met stadsantropoloog en dak bewoonster Renée Rooijmaans, stadsecoloog Marvin Groen en architectuurhistoricus Laurence Ostyn.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat