Nagenieten van Zomercarnaval 2018

Wat was het een feest! We hebben een zomers en gezellig Zomercarnaval 2018 achter de rug met heerlijk weer, waardoor zelfs de aangepaste route de pret niet kon bederven.

Op enkele opstootjes na is het goed verlopen, er zijn 25 mensen opgepakt. De mensen hebben vooral genoten van dit muzikale spektakel met 2500 dansers en danseressen, 25 carnavalsgroepen en meer dan 30 wagens. De organisatie was tevreden over de afsluiter, tevens het populairste onderdeel, van het vijfdaagse evenement en spreekt over de parade als “één van de betere edities”.
 
Bekijk hier onze compilatie van dit bijzondere evenement:

 
De kleurrijke straatparade van het Rotterdam Unlimited Zomercarnaval wordt ook dit jaar weer opgeluisterd door dansgroep Cabo Verde Chegou. De queen uit 2004 danst nog mee en is inmiddels 56 jaar, maar nog steeds zo soepel in de heupen.

 
De leukste en meest bijzondere berichten hebben wij verzameld in een liveblog. Voor degene die deze na willen lezen klik hier.
 
De straatparade van het Zomercarnaval was de afsluiter van het vijfdaagse evenement van Rotterdam Unlimited. Naast de liveblog en de compilatie van dit spektakel hebben we als mediapartner samen met Rotterdam Unlimited nog veel meer leuke series en reportages gemaakt.
Een voorbeeld is een nieuwe programma onderdeel gericht op de coloured queer community, Diverge en de serie Jungle Boogie, over een urban dansgroep die dit jaar voor het eerst meedoet aan het zomercarnaval.
Bekijk hier alle series terug.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat