Nationale én internationale grootheden tijdens Bluegrass Festival

Al drie dagen domineren banjo’s, mandolines, strips, workshops, bier en broodjes op het Pijnackerplein in het Oude Noorden. En veel live muziek. Liefhebbers van de muziekstijl bluegrass kunnen vandaag, zondag 23 juni, tijdens de derde dag van het Bluegrass Festival hun hart ophalen bij verschillende optredens.

Wat ooit begon als een wijkfestival in het Oude Noorden, is inmiddels uitgegroeid tot een driedaags evenement van internationale allure, met duizenden bezoekers. Onder liefhebbers geldt het inmiddels als hét bluegrass festival van Europa.

Afgelopen vrijdag trapte het festival af met optredens van grootheden uit de internationale bluegrass op het Pijnackerplein. Zo bouwde de populaire Nederlandse singer- songwriter Tim Knol op vrijdagavond, samen met het publiek een waar feestje.

Op zaterdag ging het dak eraf met de Amerikaanse band The Hackensaw Boys en vandaag kun je genieten van onder andere de Nieuw-Zeelandse Tami Neilson en sluit het festival af met The Reverend Peyton’s Big Damn Band.
Foto: Peter Paul Klapwijk (via @ppkhm)

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat