Nazha Chafia van Taalent010 is meest gastvrije Rotterdammer 2018

De gastvrijheidsprijs is uitgereikt! De Tinnen Ananas ging dit jaar naar Nazha Chafia van Stichting Taalent010 als meest gastvrije Rotterdammer van 2018. Ook kreeg Rondvaartbureau Splashtour de prijs voor meest gastvrije onderneming van Rotterdam. Dit is de tweede uitreiking van de award in het Nieuwe Luxor.
Nazha Chafia van Stichting Taalent010 ontving de Tinnen Ananas voor ‘Meest gastvrije Rotterdammer van 2018’. Zij ontving de prijs voor haar inzet en harde werk die zij verricht voor de organisatie. De stichting doet aan taalonderwijs en talentontwikkeling. Nazha focust zich voornamelijk op het verbeteren van de maatschappelijke positie van ‘kwetsbare’ vrouwen op het gebied van taalonderwijs en taalontwikkeling. De jury is lovend over Nazha; “Ze is een bijzonder sterke vrouw die altijd voor iedereen klaarstaat en je een warm welkom geeft, niets is haar te veel”.

Wij feliciteren de winnaars met deze mooie prijs. Het winnen van de prijs is een mooi compliment. En als we de jury en het publiek mogen geloven hebben de winnaars het verdiend!

Foto: RauwCC

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter