Lekkernijen gemaakt van rauw koekjesdeeg, de trend begon in New York City en ging snel viral. Café Baker&Moore brengt dit concept naar hartje Rotterdam in hun nieuwe cookie dough bar Baker’s Dough.
“Iedereen kent het wel; moeder in de keuken, lekker aan het bakken en jij mag een beetje deeg proeven. Dat gevoel wilde ik opwekken en ook een voor iedereen bekende smaak vernieuwen”, aldus Paul Bakker, de eigenaar van Baker’s Dough. Nadat hijzelf in New York zag wat voor hit het was besloot hij om de cookie dough bar naar Rotterdam te brengen, omdat “Rotterdam hot is en waarom niet?!” zegt meneer Bakker.
Het concept ziet er als volgt uit: je bestelt rauw koekjesdeeg en dit combineer je met verschillende toppings. De bedoeling is dat het doet denken aan je vinger in de beslagkom dippen. Baker’s Dough opent haar deuren in mei 2017 in het centrum van Rotterdam
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat