Nieuw gezondheidsconcept Plantastic Health op Kipstraat

Fervent crossfitters Cilla en Tom zijn constant bezig met gezondheid en eerlijke, plantaardige producten. Met een crowdfunding willen zij een concept store starten op het gebied van duurzaamheid en gezondheid.

Ze zijn zo’n vijf dagen per week te vinden in de sportschool. Als zij daar niet zijn, dan zijn ze bezig met het maken van gezonde, veganistische recepten voor het foodblog van Cilla en het Food Coaching-werk van Tom. Naast hun eigen gezondheid houden ze zich ook bezig met de gezondheid van het milieu. Zo proberen ze zo duurzaam mogelijk producten te kopen, zoals tassen gemaakt van gerecyclede petflesjes en schoenen gemaakt van ananasschillen.

Omdat ze nu alleen nog maar online mensen adviseren over gezond en duurzaam leven willen Cilla en Tom in Rotterdam een concept store beginnen, de Plantastic Helath Hub. Het moet een plek worden met duurzame producten en levensmiddelen, maar waar ook gegeten en geleerd kan worden.

Cilla en Tom hebben genoeg gespaard om te kunnen starten, maar hebben bewust gekozen voor een crowdfundingcampagne. ‘’We willen zo toch nog wat meer kunnen investeren in de store om de plek zo prettig en toegankelijk mogelijk te maken. Daarnaast kunnen mensen via de crowdfunding als het ware investeren en doe je het toch een beetje samen. Mensen die ons steunen komen zelf ook vaak met goede ideeën die we in ons plan kunnen verwerken.’’

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter