Nieuw theater festival in tien horecazaken op de Kaap

Rotterdam is een nieuw theater festival rijker! Deze vrijdag en zaterdag wordt je meegenomen in de theaterwereld van nieuw talent in tien horecagelegenheden op Katendrecht.

Het Café Theater Festival dat oorspronkelijk uit Utrecht komt viert hun eerste editie in Rotterdam. In verschillende horecazaken zijn voorstellingen te vinden van nieuwe makers. Tijdens deze voorstellingen wordt je als publiek meegenomen in het theater spektakel doordat de volledige locatie wordt gebruikt als het podium. De diversiteit aan genres zoals: toneel, musicals, cabaret, muziektheater, opera, circus en dans zorgt ervoor dat er iets te vinden is voor iedereen. Door deze festivals te organiseren hoopt het CTF dat theater populairder wordt bij een nieuwe groep mensen.

De voorstellingen vinden plaats op tien verschillende horecazaken in Katendrecht: Hijs, Gezellig Bij Norge, Café de Ouwehoer, Kopi Soesoe, La Petite Soeur, Bruut 21, SS Rotterdam, Café de Nieuwe Kaap, CIZZ, 21 Pinchops en Foyer Café Walhalla. Er is sprake van een Pay What You Can principe. Dit houdt in dat de bezoeker betaalt wat ze kunnen afstaan. De opbrengst gaat rechtstreeks naar de artiesten en de productiekosten.