Nieuwe Brasserie in Noord is vader-dochter project

Op de kruising van de Bergweg en de Soetendaalseweg, de voormalige locatie van Bierlokaal Schoonewil, is een nieuwe brasserie geopend. Voor de kersverse bedrijfsleider en eigenaar Rose Tieleman komt daarmee een lang gekoesterde droom uit. Alleen stond ze er gelukkig niet voor in dit project, want haar vader: Aryan Tieleman heeft het project gefinancierd en helpt mee in de opstartfase.

“Rose is de baas, het is wel de bedoeling dat ik me na twee maanden weer terugtrek” zegt Aryan, waar Rose grappend aan toevoegt dat het misschien tijd wordt om op een afstandje te gaan tuinieren. Aryan Tieleman is geen onbekende in de horecawereld, zo runde hij onder meer het Westerpaviljoen, restaurant Loos en de Euromast. “Ik zou eigenlijk geen zaak meer beginnen, maar toen dacht ik dat het toch heel leuk zou zijn om met mijn dochter iets op te zetten”, zegt Aryan, “waar kun je beter in investeren dan in je eigen dochter?”

De brasserie komt voort uit een gemis van Rose in Noord: “er zijn hier genoeg hippe tentjes, maar het idee van de brasserie is stervende, dat miste ik hier in de buurt”. Het project is door vader en dochter samen opgezet, maar op de vraag of ze door dit avontuur een sterkere band hebben gekregen wordt door beiden nuchter gereageerd. “Die band was al sterk, ik voel geen verschil met hoe het eerst was” zegt Rose, “we blijven gewoon vader en dochter en door die band krijg je ook een goede zakelijke relatie. Gewoon goed blijven praten en geen ruzie maken.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat