Nieuwe horecazaak eigenaar Bokaal bij Hofplein krijgt rooftopbar

Ron de Jong, eigenaar van onder meer Bokaal, Weena en Supermercado, en Dave Heijnen openen 20 juni hun nieuwe horecazaak in Rotterdam. De nieuwe zaak van de horecaondernemers heet Fontein en komt in het Hofplein 19 gebouw. Dat gebouw is vorig jaar gerenoveerd. Fontein krijgt onder andere een rooftop.
Daarnaast krijgt Fontein twee terrassen in de zon. Bezoekers kunnen er ontbijten, lunchen en dineren. De zaak is vooral gericht op zakelijke gasten die in de omgeving werken. ‘Maar natuurlijk is iedereen welkom’, zei Ron de Jong eerder tegen OPEN Rotterdam. ‘We geloven in de bruisende binnenstad die Rotterdam is. Vooral het gebied van Weena en de Coolsingel tot de Hofbogen ontwikkelt zich constant. Daarom openen we Fontein juist daar.’

De nieuwe horecazaak aan het Hofplein zal van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat open zijn. Fontein bestaat uit maar liefst drie verdiepingen. Op de laatste verdieping bevindt zich de rooftop, terwijl de kelder bedoeld is om vergaderingen of andere evenementen te organiseren. De begane grond is gebouwd in de stijl van Bokaal en Weena; als een stadscafé dus.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat