Nieuwe locaties Pica Pica Parade in samenwerking met Rotterdam Viert De Stad!

Stichting Pica Pica en Rotterdam Viert De Stad slaan de handen ineen om aan mensen in heel Nederland te laten zien wat Rotterdam allemaal te bieden heeft. In de Pica Pica Parade worden 26 evenementen, artiesten en locaties uitgelicht.

Zesentwintig van de meeste opvallendste en nieuwste plekken in Rotterdam worden met elkaar verbonden deze zomer. Denk aan Lachende Varken, New Fork, Dertien, Vicini, Spirit, Bio Bodega, Bokaal, Vers, Tante Nel en Het Derde Servies.

Eerder werden de locaties Room Hostel, V11, Maak Rotterdam, Heavenly Cupcakes, Hostel Ani & Haakien, Espresso Dates, Cretopia Rotterdam, Cafe Cultura, GYS Rotterdam en Huiskamerconcerten Rotterdam al bekend gemaakt.

De Pica Pica Parade is een feestelijke ‘optocht’ door de stad. ‘Parade’ staat in ons geval voor de mensen die in de zomermaanden langs de deelnemende locaties gaan om te zien wat voor moois Rotterdam te bieden heeft. De eerste editie van Pica Pica Parade vindt plaats in de zomermaanden juni, juli en augustus met verscheidende activiteiten doordeweeks en een piek in de weekenden. Onafhankelijke winkels hebben het in de zomermaanden moeilijk om bezoekers aan te trekken doordat veel mensen op vakantie gaan en cultuurliefhebbers de festivals buiten de stad verkiezen. Stichting Pica Pica laat zien dat er juist genoeg te doen is in Rotterdam in de verschillende buurten.